Події

На трасі в Житомирській області мікроавтобус злетів з дороги та перекинувся: ушпиталили всю родину, серед них – дитина

26 December 2023, 15:21

У ДТП на Коростенщині, яка сталася вранці 25 грудня, постраждала сім’я: поліцейські з’ясовують обставини.

Про це 26 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Коростенське районне управління поліції.

«Подія сталася зранку 25 грудня на автодорозі Виступовичі – Житомир, поблизу села Веселівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Попередньо водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 49-річний житель Коростеня, не впоравшись з керуванням транспортного засобу, з’їхав з автошляху. Унаслідок цього мікроавтобус перекинувся. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та двоє пасажирок, його 49-річна дружина і 12-річна донька, отримали тілесні ушкодження. Всіх трьох було ушпиталено», - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали досудове розслідування, передбачене за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, у Житомирі ввечері 25 грудня внаслідок зіткнення легковиків на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка травми отримали 5 людей, серед них двоє дітей.

Як повідомляв Житомир.info, в Коростені 23 грудня 2023 року сталася потрійна ДТП, внаслідок якої до лікарні потрапила 5-річна дитина, яка знаходилася в одному з автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий поліція дитина 
Матеріали по темі