ДОПОМОГА

З січня запрацював оновлений номер «гарячої лінії» Міноборони: звертатися можуть військовослужбовці та їхні родини

2 January 2024, 10:01

1 січня запрацювала лінія для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

Також продовжує роботу номер гарячої лінії МОУ 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку.

«Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних та болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру. Для Уряду та МОУ є дуже важливим надати максимально якісні послуги та підтримку, адже йдеться про вирішення проблем наших захисників та захисниць. Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу», - зазначають у міністерстві.

За новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім «Київстар», у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

Нагадаємо, 4 жовтня під час брифінгу в Житомирі міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна розповіла, що в Україні планують розширити можливості гарячої лінії для військових, ветеранів та членів їх родин. Гаряча лінія кризової підтримки Українського ветеранського фонду – це першомоментна допомога для ветеранів, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях. Вона цілодобова та безкоштовна. Звертатися можна за телефоном: 0-800-33-20-29.

Також для захисників та захисниць України, які отримали поранення, створили «гарячу лінію» з питань реабілітації, протезування, ортезування та забезпечення іншими необхідними засобами. Телефонувати можна за номером за номером 1545 (в голосовому меню натискайте «4»). Працює щодня з 8:00 до 20:00.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2022 року з 12:00 розпочала роботу «гаряча лінія» МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гаряча лінія Міноборони військовослужбовець військовий 
Матеріали по темі