Місто

Шукали всі екіпажі міста, а зупинило дерево на Київській: п’яний водій Volkswagen скоїв 2 ДТП за 10 хвилин вночі у центрі Житомира

22 January 2024, 16:58

Вдень 22 січня у Житомирі навпроти торговельного центру житомиряни помітили розбите авто з огороджувальною стрічкою.

Про це написав житомирянин Максим Рудницький у facebook.

«У нас зʼявився ось такий артобʼєкт. Ні поліції, ні власника, ні евакуатора…Всі охочі активно роздивляються, висувають гіпотези, намагаються відкрити. Жодних постів про це я ще ніде не бачив…Житомир загадковий», - написав житомирянин.


Скриншот зі сторінки Максима Рудницького у facebook.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області 22 січня повідомили, що це авто, водій якого скоїв у Житомирі 2 ДТП за 10 хвилин.

«18 нетверезих керманичів за вихідні. Про одного, який встиг за 10 хвилин вчинити дві ДТП, детальніше. Сьогодні, близько 1-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих, що сталася на вулиці Лятошинського. Зі слів заявника, водій автомобіля Volkswagen перебував з ознаками сп’яніння, наїхав на його автомобіль Chevrolet, що стояв на узбіччі та поїхав у напрямку вулиці Небесної сотні.На пошуки керманича були орієнтовані всі екіпажі міста. Але довго водія-порушника шукати не довелося — за 10 хвилин своєї подорожі чоловік встиг пошкодити дорожні знаки та рекламну конструкцію, а кінцевою зупинкою автомобіля Volkswagen стало дерево на вулиці Київській», - йдеться в повідомленні.

Спілкуючись з 27-річним водієм, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, проте від проходження огляду у встановленому законом порядку, чоловік відмовився.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 19 січня поблизу Житомира, у селі Тетерівка, 20-річний водій не впорався з керуванням та в’їхав у стовп. Пасажира автомобіля, 19-річного хлопця, ушпиталили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 18 січня 2024 року в Житомирі в районі вокзалу водійка Mazda збила на пішохідному переході 23-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП авто Рудницький нетверезий водій аварія п'яний водій патрульний поліція дерево Volkswagen Київська  
Матеріали по темі