Події

Від початку року в Житомирській області виявили майже два десятки осіб з наркотиками, у поліції нагадують про анонімний чат-бот

25 January 2024, 10:00

Від початку року патрульні виявили майже два десятки осіб, які продавали або вживали наркотики.

Про це ввечері 24 січня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Опрацьовуючи виклики та охороняючи публічний порядок, патрульні щодня стикаються із правопорушеннями, пов’язаними зі зберіганням або розповсюдженням наркотиків. Під час поверхневих перевірок осіб інспектори виявляють пігулки, згортки, шприци, пакетики, місткості з невідомими речовинами, ймовірно, наркотичного походження. З початку року інспектори зафіксували 17 таких випадків», - йдеться у повідомленні.

На місця подій, для подальшого з'ясування обставин та вилучення речовин, виїжджали слідчо-оперативні групи.

Санкція ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

У поліції нагадують: якщо ж ви маєте інформацію про злочини, пов’язані з обігом наркотичних речовин, телефонуйте на лінію 102 або можете скористатися чат-ботом DrugHunters (Мисливці за наркотиками) — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

Нагадаємо, 17 січня працівники Житомирського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку ГУНП області провели санкціонований обшук в помешканні жителя Станишівської громади. Чоловік продавав наркотики з рук. 24 січня пресслужба Житомирської окружної прокуратури інформувала, що двох ділків взяли під варту.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2021 року запрацював чат-бот від патрульної поліції за допомогою якого можна анонімно повідомити про злочини пов’язанні з наркотиками. 18 грудня 2021 року на Вільському шляху патрульні знайшли «закладку», про яку повідомив анонім через бот.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція наркотик наркотики наркодилер наркоторговець закладка статистика чат-бот DrugHunters 
Матеріали по темі