Місто

На усіх – 150 тисяч, але не більше 50 тис. грн на одного: обдарована молодь Житомира може виграти грант від міськради

26 January 2024, 16:25

Молодь Житомира може отримати грант на втілення соціально значущих творчих проєктів у соціальній та гуманітарній сфері.

Про це 26 січня повідомляє Житомирська міська рада.

«Щорічний грант для обдарованої молоді надається молоді віком від 14 до 35 років з метою реалізації соціально значущих творчих проєктів у соціальній та гуманітарній сфері на території Житомирської міської територіальної громади. У 2024 році загальний фонд складає 150 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Для одержання гранту претендент до 10 лютого 2024 року подає до управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (м-н С. П. Корольова, 4/2, каб. 108) заяву, до якої додаються такі документи:

  • опис проєкту;
  • кошторис витрат, пов’язаних з реалізацією проєкту (лише позиції, вказані у статтях витрат до форми опису проєкту);
  • характеристика претендента на здобуття гранту від громадської організації;
  • не менше двох рекомендаційних листів спеціалістів, фахівців галузі, в якій реалізується проєкт.

Розгляд на відповідність критеріям Положення, конкурсний відбір і висунення претендентів на отримання гранту здійснює експертна рада.

Кошти, передбачені на реалізацію проєкту, не можуть бути спрямовані на придбання обладнання, оргтехніки, комп'ютерів, меблів та інших предметів довгострокового користування, заробітну плату та гонорари.

Заявки, які не відповідатимуть критеріям і формі - розглядатися не будуть.

Розмір одного проєкту не має перевищувати 50 тис. грн.

Для правильного оформлення грантової заявки запрошуємо відвідати спеціальний вебінар, який проведе голова молодіжної громадської організації «Молодіжний інтеграційний центр» Дмитро Ткачук. Доєднатись можна 29 січня 2024 о 18.00 за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/75124630910?pwd=IkskC8sxppLdu6Bf5qJgN21aSickbP.1

Ідентифікатор конференції: 751 2463 0910

Код доступу: 111

За довідками звертайтеся до управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради: 42-01-25 (Світлана Василівна, Юлія Олексіївна), ussms@zt-rada.gov.ua, usms2@zt-rada.gov.ua

Положення, форму та заяву можна переглянути ТУТ.

Нагадаємо, у Житомирі призначали гранти для обдарованої молоді на 2023 рік: суми грантів становили від 2 тис. до 35 тис. грн. Відповідне розпорядження Житомирський міський голова підписав 13 березня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня 2023 року пресслужба Житомирської міської ради повідомляла, що 15 претендентів на отримання гранту для обдарованої молоді презентували свої проєкти конкурсній комісії. Зазначалося, що цього року загальний фонд складає 150 тисяч гривень, розмір гранту на втілення одного проєкту не має перевищувати 50 тис. грн. Переможців обіцяли оголосити упродовж тижня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грант молодь міськрада талант проєкт Житомир  
Матеріали по темі