Місто

У Донецькій та Запорізькій областях окупанти смертельно поранили двох захисників: добровольців поховали у Житомирі

1 February 2024, 15:46

У Житомирі попрощалися із Павлом Шевчуком та Дмитром Гоноховим, які боронили Україну від російських окупантів у Донецькій та Запорізькій областях та загинули від поранень.

Про це 1 лютого повідомляє Житомирська міська рада.

На щиті повернулись Герої:

Шевчук Павло Володимирович (12.07.2001 — 24.01.2024).

Народився на Рівненщині, у ранньому дитинстві разом із батьками переїхав до Житомира. Закінчивши ЗОШ №16. Вступив до Житомирського технологічного коледжу. Працював у приватному бізнесі. Вивчав мови, цікавився програмуванням, любив подорожувати. З липня 2022 року добровільно підписав контракт із ЗСУ, служив у одному з загонів швидкого реагування Державної прикордонної служби України. У бою з російськими окупантами у Донецькій області отримав поранення, несумісні з життям.

Гонохов Дмитро Анатолійович (13.02.1980 — 25.01.2024).

Народився у Житомирі. Навчався в ліцеї №22, далі — у профтехліцеї № 6. Працював у приватному бізнесі. Любив читати, захоплювався малюванням, цікавився програмуванням. Був вагомою підтримкою для своєї мами. Із перших днів повномасштабної війни добровільно став до лав ЗСУ. Захищав північні та східні рубежі України. Під час контрнаступальних дій у Запорізькій області, в результаті артилерійського обстрілу отримав поранення, несумісні з життям.

Нагадаємо, 31 січня у Житомирі попрощалися з військовослужбовцем Сергієм Барилюком, який загинув під час виконання бойового завдання у Луганській області пів року тому.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2024 року у Житомирі провели в останню путь військового Сергія Пилипчука, який загинув при виконанні бойового завдання на Харківщині у квітні 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Шевчук Гонохов 
Матеріали по темі