Події

Поблизу Житомира п’яний водій Mitsubishi в’їхав у дерево та мікроавтобус: внаслідок ДТП загинув 26-річний пасажир

5 February 2024, 12:01

У передмісті Житомира в ДТП загинув пасажир іномарки: поліцейські повідомили про підозру нетверезому водію. Автотроща сталася увечері 3 лютого в одному з дачних масивів Березівської громади. На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління Головного управління Національної поліції в області та Житомирського районного управління поліції.

Про це 5 лютого повідомило Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 22:30 керманич автомобіля «Mitsubishi», 24-річний житель Хорошівської громади, не впорався з керуванням транспортним засобом і з’їхав на узбіччя. Там легковик здійснив зіткнення з деревом та припаркованим мікроавтобусом. На жаль, у результаті ДТП пасажир, 26-річний житель села Сонячного, від отриманих травм загинув на місці події. Водій автівки отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», - йдеться в повідомленні.

У медичному закладі було зафіксовано його нетверезий стан.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили водію про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Правоохоронці нагадують, що згідно з чинним законодавством таке правопорушення карається ув’язненням на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Нагадаємо, 2 лютого близько 19:00 на 190 км автодороги Виступовичі - Житомир - Могилів - Подільський, поблизу с. Сінгурів 28-річний водій Toyota збив пішохода. 51-річний чоловік загинув на місці події.

Як повідомляв Житомир.info, водію, який у Житомирі зранку 1 січня 2024 року на смерть збив жінку та втік, призначили цілодобовий домашній арешт. Як з’ясувалося, до всього у керманича не було посвідчення водія відповідної категорії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція смертельна ДТП п'яний водій Березівка пасажир Сонячне мікроавтобус аварія Mitsubishi нетверезий водій  
Матеріали по темі