Події

Вдома у 28-річного жителя громади Житомирської області правоохоронці знайшли майже 30 згортків із наркотиками

15 February 2024, 12:59

На Коростенщині поліція затримала чоловіка, який вдома зберігав розфасовані пакунки з наркотиками.

Про це 15 лютого інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Інформацію про те, що 28-річний житель Олевської громади може бути причетним до наркозлочинів дільничні офіцери отримали на початку місяця. 14 лютого на підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта. Відтак поліцейські відділу № 2 (Олевськ) Коростенського районного управління виявили та вилучили: 28 фольгованих згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, вагою близько 14 грамів та 4 поліетиленові пакети з сухою подрібненою масою зеленого кольору, вагою близько 100 грамів», - йдеться в повідомленні.

Усе вилучене направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Поліцейським чоловік пояснив, що зберігав наркотики для власного вжитку. Втім, цю обставину з’ясовуватимуть у ході досудового розслідування.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Такі дії караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Процесуальне керівництво здійснює Коростенська окружна прокуратура.

Нагадаємо, 14 лютого пресслужба обласної прокуратури повідомила про те, що у Житомирській області 31-річного жителя Попільнянської громади судитимуть за виготовлення амфетаміну, вирощування канабісу і зберігання зброї та боєприпасів.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2023 року правоохоронці знищили у вогні 260 кг канабісу, які вилучали під час досудових розслідувань. 245 кг з них знайшли у жителя Бердичівського району. Під час виконання близько 300 рішень суду знищено майже 1000 рослин коноплі та 300 рослин снодійного маку, які незаконно вирощували жителі області, а також інші наркотичні засоби: амфетамін, метадон, фенілнітропропен.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик обшук Олевськ пакунок поліція згорток наркотики  
Матеріали по темі