Події

Жителю Сумщини, який викрав ВАЗ на майдані Привокзальному у Житомирі, повідомили про підозру

18 February 2024, 11:46

Житомирські поліцейські повідомили про підозру причетному до угону.

Про це 17 лютого повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

Про крадіжку автомобіля «ВАЗ-2106» правоохоронців повідомив 64–річний містянин. За кілька хвилин поліцейські вже встановили місцезнаходження легковика та затримали водія. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому правопорушенні.

Потерпілий розповів, що залишив транспортний засіб з ключем у замку запалювання неподалік магазину, куди пішов за покупками. Коли ж вийшов, легковика на місці вже не було.

На розшук автомобіля одразу ж було орієнтовано усі наряди, які працювали у місті. І вже за кілька хвилин патрульні зупинили викрадений транспортний засіб на одній з вулиць неподалік. Поліцейські зафіксували нетверезий стан керманича ВАЗівки та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Житомирського райуправління.

Правоохоронці встановили особу причетного до угону. Ним виявився 53-річний житель Сумщини. Чоловік визнав свою провину в учиненому, однак мотиви своїх дій чітко пояснити не зміг.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Відповідно до чинного законодавства, таке правопорушення карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року п’яний чоловік викрав ВАЗ на майдані Привокзальному у Житомирі: його затримали за 6 хвилин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція угон автомобіль нетверезий водій крадіжка майдан Привокзальний 
Матеріали по темі