Місто

До Житомира на щиті повернувся військовий, який загинув у Запорізькій області майже сім місяців тому

19 February 2024, 11:41

У Житомирі попрощалися з військовослужбовцем Олександром Врублевським, який загинув майже 7 місяців тому у Запорізькій області під час виконання бойового завдання.

Про це 19 лютого повідомила Житомирська міська рада.

На щиті повернувся Герой...

Врублевський Олександр Миколайович (04.01.1977 — 30.07.2023)

Народився у Житомирі. Навчався в ЗОШ №8, опанував робітничу професію електрика зв'язківця в ПТУ №15. Працював у приватному бізнесі. Одружився, народили діток.

З початком повномасштабної агресії рф з першого дня добровільно став на захист Батьківщини у лавах ЗСУ. Пройшовши навчання у Німеччині, боронив Україну на південно-східних рубежах.

Героїчно загинув 30 липня 2023 року при виконанні бойового завдання в Запорізькій області. Лише через майже сім місяців Герой на щиті повернувся до рідного міста…

Нагадаємо, 16 лютого до Житомира на щиті повернувся військовий Сергій Кучаєв, який став на захист нашої України у липні минулого року.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року у Житомирі в останню путь провели захисника Володимира Турчина, який був нагороджений медаллю «За Хоробрість в бою» та відомчою відзнакою командувача Національної Гвардії України за успішне виконання бойових завдань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання на щиті військовий Врублевський поховання попрощалися із військовим загинув загиблий  
Матеріали по темі