Суспільство

Житомирське «Полісся» на останніх хвилинах матчу поступилося черкаському «ЛНЗ»

1 March 2024, 20:15

Житомирський футбольний клуб «Полісся» 1 березня у домашньому матчі програв черкаському «ЛНЗ».

«Перший домашній матч «Полісся» у новому році. Житомиряни вдома приймають черкаський «ЛНЗ». А ще цей поєдинок перший за довгий час за присутності уболівальників», - зазначала пресслужба клубу.

Після першого тайму рахунок був 0:0, але на останніх хвилинах матчу суперникам вдалося забити і гра завершилася з рахунком 0:1.

«Житомиряни пропустили на останніх хвилинах – в компенсований арбітром час на 92-й хвилині відзначився Денис Олійник», - повідомила після матчу пресслужба «Полісся».

Своїми думками про матч поділились помічник головного тренера Володимир Книш та півзахисник «вовків» Артем Козак.

«Дуже тяжкий матч видався, від штрафної до штрафної, але обмаль гольових і гострих моментів як біля одних, так і біля інших воріт. Не вистачало останньої передачі, не вистачало взаєморозуміння футболістам, які сьогодні були на полі. Але в такій зв’язці вони грають вперше. Фортюне мав непоганий вигляд у першій половині гри, брав на себе, загострював комбінації. Намагався тактичні і комбінаційні атаки перетворити у швидкі, які несуть за собою небезпеку біля воріт суперника. Брав гру на себе, але теж трохи не вистачало кінцівки. Коли відбулась заміна на Назаренка, залишалось 20 хвилин і ми дійсно хотіли освіжити гру за рахунок того, що Назаренко виходив по своїй позиції. Козак мав добрий вигляд, через нього йшла гра і ми випускали людей, які, як ми сподівались, освіжать. І коли вийшов Назаренко, то пішла гострота. Але не вистачало кінцівки. Ндукве для його першої гри показав досить непоганий рівень, але це все до штрафного. Хотілось би, щоб небезпека від наших гравців була у штрафному суперника, а не до штрафного. Тому можна сказати, що з напів моментів ми не витягли все. Але зараз ми не будемо махати шашками, ми все детально розберемо і будемо вже розбиратись по фактах, а не емоціях. Зараз я думаю Денису Бойку важко, але ніхто не висловлює претензій в його сторону. Це футбол і буває з усіма. Сьогодні була помилка, я вважаю, що він досвідчений гравець, стрижневий гравець, який сто разів ще все виправить. Це забудеться, а результат далі буде гарний», - каже Володимир Книш.

«Програвати так – неприємно, і ми всі це розуміємо. Думаю, все місто розуміє, фанати розуміють, футболісти розуміють. Перший тайм мені видався дещо змазаним. В нас щось не виходило, не могли відчути один одного. В другому таймі ми переламали, мали моменти, треба було знайти ось цей останній удар, останній пас, треба було відчути. Над цим, певно, потрібно працювати. Щоб вирішувати такі речі. Всі підтримують одне одного і всі підтримують Дениса. Кожен міг опинитись на його місці. Я не вважаю, що він винен. Давайте не забувати, що до цього ми грали 90 хвилин і ми мали шанси. Емоції в роздягальні були негативні. Думаю, що в хлопців було більше злості. В нас є тиждень, щоб проаналізувати, обговорити все і тренерський штаб дасть свої настанови. Ми тут зібрались не для того, щоб опускати рук», — сказав Артем Козак.

Нагадаємо, на Центральному стадіоні Житомира дозволили присутність 1471 глядача, за добу продали майже всі квитки на перший домашній матч ФК «Полісся», отримані за квитки кошти спрямують на ЗСУ. Напередодні матку намет для зимової фан-зони футбольного клубу «Полісся», який з 24 листопада минулого року стояв на майдані Корольова, поряд з кінотеатром «Жовтень», перенесли на Старий бульвар, до входу на Центральний стадіон.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого 2024 року житомирське «Полісся» зіграло внічию із львівським «Рухом», рахунок гри 1:1.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол УПЛ Книш Козак 
Матеріали по темі