Події

Поблизу міста Житомирської області сталася ДТП з потерпілими за участю трьох автомобілів: один з водіїв був п’яний

5 March 2024, 16:53

Поблизу Олевська сталася ДТП за участю трьох автомобілів.

Про це 5 березня повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Подія сталася 4 березня близько 17:00 поблизу м. Олевська. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління. Попередньо встановлено, що автомобіль «Nissan» під керуванням 56-річного місцевого жителя зіткнувся з позашляховиком «Toyota Land Cruiser», за кермом якого перебував 48-річний житель м. Дніпра. Внаслідок удару транспортний засіб «Toyota» своєю чергою зіткнувся з мікробусом «Opel Vivaro», яким керував 37-річний житель громади», - йдеться у повідомленні.

На місці події учасникам ДТП надавалась медична допомога. Двох водіїв автівок «Nissan» та «Toyota» було ушпиталено. Наразі загроз для їх життя немає.

Усіх учасників ДТП поліцейські перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Результат 56-річного водія «Nissan» - 1,3 проміле алкоголю в крові.

Відтак, слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Нагадаємо, 3 березня у Ружинській громаді авто з’їхало в кювет та перекинулося: двоє 20-річних пасажирів потрапили до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2024 року в одному з дачних масивів Березівської громади п’яний водій Mitsubishi в’їхав у дерево та мікроавтобус: внаслідок ДТП загинув 26-річний пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП нетверезий водій Олевськ 
Матеріали по темі