Події

За вихідні патрульні виявили понад десяток нетверезих водіїв: один з них в’їхав у стовп на вулиці у Житомирі

11 March 2024, 17:37

За вихідні патрульні виявили понад десяток нетверезих водіїв. Один з них спричинив ДТП, в’їхавши у стовп на вулиці М. Сціборського у Житомирі.

Про це 11 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«13 нетверезих керманичів за вихідні. Один з яких навіть скоїв ДТП. У суботу, близько опівночі, патрульні отримали повідомлення, що на вулиці М. Сціборського сталася ДТП без потерпілих. Водій автомобіля Volkswagen не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та наїхав на електроопору», - йдеться у повідомленні.

Спілкуючись із винуватцем дорожньо-транспортної пригоди у поліцейських виникла підозра, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Патрульні запропонували керманичу на місці пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер, на що він погодився.

Прилад зафіксував, що водій керував транспортним засобом напідпитку. Результат — 2.81 проміле алкоголю.

Інспектори відсторонили чоловіка від керування автомобілем та склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, 4 березня поблизу Олевська сталася ДТП за участю трьох автомобілів, один з водіїв був п’яний.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого 2024 року в одному з сіл Брониківської громади нетверезий водій в’їхав у стовп та втік, залишивши автомобіль на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція ДТП нетверезий водій статистика стовп вул. Сціборського алкоголь 
Матеріали по темі