Події

Майже сотню «закладок» виявили правоохоронці у жителя райцентру Житомирської області

16 March 2024, 11:23

У Бердичеві поліцейські затримали чоловіка, який мав при собі 84 пакунки з наркотиками

Про це 16 березня повідомила пресслужба Бердичівський районний відділ поліції

«15 березня оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу під час перевірки інформації щодо незаконного обігу наркотиків вилучили у 36-річного бердичівлянина 84 пакунки з кристалічною речовиною. Попередньо, чоловік мав намір розповсюдити наркотичні засоби на вулицях міста шляхом так званих закладок», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу. Крім того, під час невідкладного обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено ще десяток пакунків з кристалічною речовиною та паперовий згорток з рослинною масою. Всі обставини слідчі задокументували та вилучили виявлене. Пакунки будуть направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України та доставили до райвідділу.

Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, оголосили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 13 лютого у Бердичеві поліцейські знайшли 30 пакунків з особливо небезпечним психотропом в 35-річного містянина.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 24 січня 2024 року патрульні виявили майже два десятки осіб, які продавали або вживали наркотики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркоторговець закладка Бердичів 
Матеріали по темі