Суспільство

Жовті картки та чорна смуга: післяматчеві коментарі асистента головного тренера та півзахисника житомирського «Полісся»

17 March 2024, 13:04

ФК «Полісся» на виїзді у 21 турі VBET UA Ліги поступився столичній «Оболоні» із рахунком 1:0.

Згодом у пресслужбі ФК «Полісся» оприлюднили післяматчеві коментарі. Своїми враженнями від поєдинку поділилися асистент головного тренера Володимир Книш та півзахисник «вовків» Яссін Фортюне.

«Ви самі бачили, що ми залишились вдесятьох на самому початку. І в меншості було дуже важко заважати «Оболоні» грати в свій футбол. Було важко перекривати захисників, які використовують лонгбол. З того ми той перший гол і пропустили, не розібрались в ситуації. Потім ми гру взяли під контроль і мали свої моменти, які потрібно було використовувати. Дуже гарні моменти були навіть в першому таймі, з яких треба було витиснути гол. По самій грі — то вона дійсно була дуже напружена, багато жовтих карток, багато боротьби. Ми готувались до того, що буде така гра», — сказав асистент головного тренера ФК «Полісся» Володимир Книш.

Відео ФК «Полісся»

Водночас помічник коуча каже, «Полісся» аж ніяк не скотилось в емоційну яму — потрібно лише трохи часу і багато роботи.

«Ми не звикли до двох поразок підряд і дійсно була нервова напруга, всі люди і всі все розуміють. Але по грі і по відношенню до хлопців немає претензій. Дійсно хотіли переломити хід гри, зламати серію з поразок. Пішла певна чорна смуга, потрібно перетерпіти і все буде добре. Гравці у нас гарного рівня для України, з’явиться гра. Та і у футболі не обійтись без везіння. Було певне невезіння, голи на останніх хвилинах ми пропускали. Але таке буває. В «Оболоні» не було особливих моментів, але стався такий шалений гол», — сказав Володимир Книш.

Наприкінці зустрічі тренерський штаб спробував посилити атакувальну ланку, втім, «пивовари» витримали натиск.

«Дійсно, різниці немає як програвати — 1:0 чи 2:0. Була надія, що цю гру можна було врятувати. І ті хлопці, яких ми замінили, вони дали дуже великий об’єм, витримали велике навантаження. Крушинський, Козак, Фортюне грали за себе і за того хлопця, якого на полі не вистачало. Вони віддали всі свої сили, а замість них вийшли свіжі хлопці, які вийшли і теж показали хорошу гру. В них теж були моменти, в такій зв’язці вони грали вперше, але не вийшло дотиснути», — сказав Володимир Книш.

Попереду міжнародна павза, яку «вовки» планують використати для посиленої підготовки до чемпіонату.

«Далі заплановано багато роботи, після двох вихідних. В тренера є своє бачення, як він бачить гру. Під усе це потрібен час, налаштуватись, працювати і прибавляти», — сказав помічник коуча.

«Хочу сказати, що це був дійсно складний матч. Ще на початку ми отримали червону картку, було складно і зрозуміло, що ми повинні були багато працювати в меншості. Але ми спрацювали добре, бо можна було пропустити і 5 м’ячів, але ми пропустили лише один. Місцями ми навіть домінували. Зрозуміло, що для першого матчу з новим тренером було складно. Але враховуючи, що ми будемо мати перерву збірних, ми матимемо ча, щоб добре попрацювати. Звичайно, три поразки поспіль — це дуже складно і після такого трохи втрачаєш голову. В останніх матчах були голи на останніх хвилинах, зараз вилучення на стартових хвилинах. Якраз зараз час, щоб перепочити, побачитись із рідними, але, звісно, ми повернемось, продовжимо працювати з новою мотивацією, з новими ідеями, адже ми продемонстрували, що ставлення у нас дуже хороше, гра дуже добра і ми повернемось сильнішими», — сказав півзахисник «Полісся» Яссін Фортюне.

Пресслужба ФК «Полісся»

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2024 року житомирське «Полісся» поступилося київському ФК «Оболонь».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" коментар спорт Книш Фортюне 
Матеріали по темі