Суспільство

Зима ще не хоче поступатися весні: у Житомирській області прогнозують мокрий сніг та дощі

18 March 2024, 13:12

Майже на весь тиждень з 19 по 22 березня синоптики прогнозують у Житомирській області мокрий сніг та дощ. Вночі температура повітря коливатиметься від -2° до +5°, а вдень від 2 до 11 градусів тепла.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

19 березня, вівторок

По Житомиру: Хмарно. Вночі помірний мокрий сніг з дощем. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 3-5° тепла.

По області: Хмарно. Вночі помірний мокрий сніг з дощем. Вдень невеликий, місцями помірний дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла.

20 березня, середа

Хмарно з проясненням. Вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла.

21 березня, четвер

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

22 березня, п’ятниця

Без істотних опадів. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

Нагадаємо, на вихідних, 16 та 17 березня, на території Житомирської області очікувалося максимум до 13 градусів тепла вдень, та від 2° морозу до 6° тепла вночі. Субота була без опадів, а от у неділю пройшов невеликий дощ.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі та області з 12 по 15 березня 2024 року синоптики прогнозували мокрий сніг та дощ. Температура вночі залишалася прохолодною: від -3° до +3° за Цельсієм. Вдень було від 0 до 12 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик дощ сніг весна 
Матеріали по темі