Події

У райцентрі Житомирської області під час пожежі у квартирі п’ятиповерхівки господар отруївся чадним газом та отримав опіки

25 March 2024, 11:12

У Коростені під час пожежі в квартирі п’ятиповерхівки травмувався господар.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«24 березня о 16:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Коростень. Ще до прибуття фахівців ДСНС сусіди винесли на сходову клітину 63-річного слабоходячого господаря. На місці події рятувальники встановили, що в одній із кімнат квартири горять домашні речі. Вогнеборці винесли травмованого чоловіка з ознаками отруєння чадним газом на свіже повітря, надали йому першу домедичну допомогу та передали медикам. Останні госпіталізували потерпілого до Коростенської міської лікарні з попереднім діагнозом отруєння окисом вуглецю та опіками I-II ступеню верхніх та нижніх кінцівок. Зусиллями бійців ДСНС о 17:01 пожежу було локалізовано та о 17:12 – ліквідовано. Вогнем знищено домашнє майно на площі 7 кв. м», - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДСНС, ймовірна причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових електроприладів. Адже електроплитка, якою користувався чоловік, впала на підлогу, через що зайнялись речі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, за добу з 23 березня в області сталися 6 пожеж у житловому секторі та одне займання у екосистемах. А під час ліквідації займання у житомирській двоповерхівці на Корбутівці врятували тварин.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2024 року о 10:37 рятувальники залучалися на гасіння житлового будинку у с.Гай Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. На жаль, під час пожежі загинув господар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник травмований отруєння опік опіки чадний газ 
Матеріали по темі