Суспільство

За вихідні житомирські патрульні виявили майже два десятка нетверезих водіїв – на всіх склали протоколи та відсторонили від керування

25 March 2024, 14:11

Упродовж вихідних правоохоронці викрили 19 нетверезих водіїв.

Про це 25 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«За минулі вихідні ми зафіксували 19 випадків керування водіями транспортними засобами в стані сп’яніння, чи з ознаками сп'яніння. Серед водіїв, у яких патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, були й такі, чий результат алкотестера перевищував норму в десятки разів. Також значний відсоток водіїв, щодо яких складені протоколи, перебували з ознаками наркотичного сп’яніння», - йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції нагадують що максимально допустимий рівень алкоголю в крові — 0,2 проміле. Понад 3 проміле алкоголю вважається фазою важкого сп'яніння, яка наближається до алкогольного отруєння.

Зазначимо, що у всіх випадках охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили водіїв від керування.

Нагадаємо, 20 березня у Любарській громаді нетверезий водій-правопорушник намагався відкупитися за нетверезе водіння та запропонував правоохоронцям понад 10 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій алкотестер патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі