Події

На перехресті в Житомирі не розминулися дві автівки, внаслідок чого був ускладнений рух транспорту (доповнено)

26 March 2024, 12:46

У Житомирі на перехресті Театральної та Великої Бердичівської 26 березня зіткнулися дві автівки, рух транспорту був тимчасово ускладнений.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 11-ї години, на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської, сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участю автомобілів Volkswagen та Renault. Патрульні встановлюють обставини автопригоди та займаються оформленням матеріалів. Рух перехрестям відновлено», - зазначила Тетяна Вигівська.

Доповнення від патрульної поліції: Патрульні на місці автопригоди встановили, що водійка автомобіля Volkswagen не вибрала безпечної швидкості руху, не надала дорогу транспортному засобу Renault, що завершував маневр розвороту на перехресті та зіштовхнулася з ним. Як результат — автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На керманичку інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.


Нагадаємо, 24 березня на Чуднівщині Renault з’їхав у кювет та перекинувся, в ДТП травмовано чотирьох людей. Поліція розпочала розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2024 року у Житомирі на перехресті Мазепи та Героїв Крут Volkswagen зіткнувся з Opel, поїхавши на червоний сигнал світлофора, після чого одна з автівок вилетіла на узбіччя. У результаті ДТП ніхто не травмувався. На кермувальницю Volkswagen поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція рух ускладнений вул.Театральна  
Матеріали по темі