Місто

На вул. Київській вантажівка Renault збила 77-річну житомирянку, яка переходила дорогу – пенсіонерка потрапила до лікарні

6 April 2024, 12:36

Поліція розслідує ДТП з травмуванням пенсіонерки у Житомирі.

Про це 6 квітня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 41-річний киянин, керуючи вантажівкою «Renault» та виїжджаючи з прилеглої території, допустив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину. Унаслідок ДТП пішохід, 77-річна житомирянка, отримала тілесні ушкодження, її було доставлено до лікувального закладу», - йдеться в повідомленні.

Нині всі обставини події встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції у межах кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні водії! Не порушуйте швидкісний режим та дистанцію. Нагадуємо, у населеному пункті вона не повинна перевищувати 50 км/год. Наближаючись до пішохідних переходів або місць можливої появи людей на дорозі, знижуйте швидкість транспортного засобу. Уникайте різких маневрів на автошляхах. Шановні пішоходи! Перетинайте дорогу тільки по переходах, не підходьте близько до краю тротуару, а перш ніж вийти на проїжджу частину, переконайтеся, що водії помітили вас та зрозуміли ваші наміри. Будьте обережні», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 5 квітня У Житомирі в подвійній ДТП загинув 15-річний мопедист, його 14-річна пасажирка потрапила до реанімації обласної дитячої лікарні. Поліція з'ясовує обставини.

5 квітня КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради опублікувало відео звіт ДТП, які сталися у Житомирі протягом березня.

Як повідомляв Житомир.info, протягом березня 2024 року в Житомирській області сталися 59 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, травмувалися 69 осіб, 8 — загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід наїзд Київська наїзд на пішохода житомирянка вантажівка пенсіонерка  
Матеріали по темі