Суспільство

Мов гора з плечей впала, — Танковський прокоментував гру житомирського «Полісся» з ФК «Колос»

15 April 2024, 10:59

ФК «Полісся» здобув перемогу у домашньому матчі 24 туру Української Прем’єр-Ліги проти ФК «Колос» із рахунком 1:0.

Своїми післяматчевими думками поділились автор забитого голу Вячеслав Танковський та в.о. головного тренера ФК “Полісся” Сергій Шищенко.

«Емоції дуже приємні, дуже радий вийти і допомогти команді. Порадувати вболівальників, вони цього дуже хотіли — побачити цей гол. Переконаний, що вони дуже раді, ми — раді, весь Житомир радий. Ми розігрували аут, я був на підборі і бачив, що Яссін прийняв м’яч на 16-ти метрах. Була вільна зона, він прокотив м’яч. Нарешті поля вже мокрі по погоді і можна добре прикластись до м’яча. Не можу сказати, що до голу ми грали погано, просто команда діяла надійно — не хотіли пропустити. А коли забили гол, то “Колос” пішов відігруватись, у нас з’явились зони. У нас добре виходило виходити з оборони. Є таке відчуття, що гора з плечей впала. Коли не виграєш 8 матчів та ще й на домашньому стадіоні. Вболівальники хочуть і ми хочемо відчути смак перемоги. Гол хочу присвятити дружині і маленькій доньці. Вона ще не дивиться ігри, але вже скоро почне», — сказав Вячеслав Танковський.

Відео ФК «Полісся»

«Зараз я почуваю себе дуже круто. Я вдячний вболівальникам за підтримку і я вдячний хлопцям за ті емоції, які в нас зараз є. Я дуже задоволений грою, ставленням. Бачу, що ті вимоги, які я хочу бачити — вони їх виконують і на тренуваннях, і в кожній грі. В цих останніх двох матчах ми мали дуже добрий вигляд. Це була важка гра, бо ми мали дуже непростого суперника — “Колос” дуже хороша і організована команда, дуже добре грає в захисті, чудово контратакує. Я дуже радий, що ми з цим справились і відкрили цю оборону. Ми будемо аналізувати цей матч, будемо показувати його хлопцям. Ми вже дуже багато працюємо над позиційними атаками і я хочу, щоб хлопці розуміли, що я хочу від них бачити, що робити в атаці. Я дуже задоволений грою з “Минаєм”, зараз — з “Колосом”. Я бачу результат роботи тренерського штабу, хлопців, це вже схоже на те, що я хочу бачити. Треба це все лише вдосконалити, щоб було ще краще. Після забитого голу ми грали агресивніше, “Колос” давав нам зони, простір, тому так і виходило», — сказав Сергій Шищенко.

Нагадаємо, 14 квітня у 24 турі Прем'єр-ліги житомирське «Полісся» перемогло ФК «Колос» із Ковалівки.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2024 року у 23 турі Прем'єр-ліги житомирське «Полісся» перемогло ужгородський ФК «Минай» з рахунком 3:2.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" післяматчеві коментарі Танковський Шищенко 
Матеріали по темі