Суспільство

Через грозу у Житомирській області без електроенергії залишилися майже тисяча споживачів

15 April 2024, 11:22

У Житомирській області через негоду без електропостачання залишилися близько тисячі споживачів.

Про це 15 квітня повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики України.

«Житомирська область. Внаслідок проходження грозового фронту знеструмлено близько тисячі споживачів у 5 населених пунктах. Через технологічні порушення на газорозподільній мережі у Житомирському районі припинено газопостачання 247 абонентам», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 15 квітня НЕК «Укренерго» інформували про те, що через погодні умови знеструмлено 36 населених пунктів в Житомирській та Хмельницькій областях.

«Ремонтні бригади працюють над відновленням живлення споживачів», - розповіли в Укренерго.

Зауважимо, що напередодні, увечері 14 квітня, в АТ «Житомиробленерго» повідомили, що через грозу у Житомирській області без світла залишилися понад 15 населених пунктів.

«Гроза спричинила знеструмлення на Житомирщині. Станом на вечір неділі, 14 квітня, через погодні умови без електроенергії залишились абоненти Хорошівського РЕМ – знеструмлено 16 населених пунктів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, щоб якнайшвидше подати напругу усім споживачам», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, уночі 4 квітня у Житомирській області через негоду вимикалися повітряні лінії 10 кВ, були знеструмлені 3 населених пункти, загалом – 769 абонентів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 2 квітня 2024 року негода залишила без світла 72 населених пункти. Станом на 9:00 3 квітня 2024 року електроенергія була відсутня майже у 50 населених пунктах Житомирської області. Також більш ніж 200 споживачів були відключені від газопостачання. Найбільше постраждали від негоди Малинський, Овруцький, Хорошівський, Коростенський, Звягельський, Житомирський, Брусилівський райони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електрика світло електропостачання Міненергетики Житомиробленерго Укренерго газопостачання абонент споживач  
Матеріали по темі