Влада

Мер визначився з кандидатурою на посаду секретаря Житомирської міської ради

23 May 2024, 10:58

Мер Житомира Сергій Сухомлин визначився з кандидатурою на посаду секретаря Житомирської міської ради – депутатка з фракції «Пропозиція», керівниця дитсадка Галина Шиманська.

Про це Сергій Сухомлин сказав в коментарі Житомир.info 23 травня.

«Шиманська Галина Степанівна – цю кандидатуру я буду виносити на розгляд сесії. Якщо її не оберуть, то тоді кандидатуру будуть вносити депутати», - сказав Сергій Сухомлин.

Зауважимо, що у разі припинення повноважень мера секретар міської ради виконує обов’язки міського голови.

Нагадаємо, на місцевих виборах у жовтні 2020 року Галину Шиманську, яка на той час була директоркою ДНЗ №39, обрали депутаткою Житомирської міської ради від політичної партії «Пропозиція», в грудні 2020 року вона отримала відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня». Зараз Галина Шиманська керує закладом дошкільної освіти №25, її зарплата за 2023 рік у цьому дитсадку становила 368 тис. 141 грн.

Довідка з сайту міської ради: Шиманська Галина Степанівна народилася 21 серпня 1970 року в селі Авратин Любарського району Житомирської області в родині службовців. Освіта – повна вища, кваліфікація – вчитель початкових класів. З 2011 року очолює міський осередок Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», з 2019 року – голова Громадської організації «Освітяни Житомира».

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської міської ради, яка має початися о 12:00 23 травня 2024 року, будуть розглядати питання про дострокове припинення повноважень секретаря Житомирської міської ради Віктора Клімінського, який добровільно мобілізується, та обрання нового секретаря. Також на сесії мають голосувати за нового заступника мера Олега Смаля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Сухомлин секретар Шиманська 
Матеріали по темі