Події

Під час пожежі у селі Житомирської області загинув 58-річний чоловік

23 May 2024, 17:11

У Бердичівському районі 23 травня рятувальники на пожежі в приватній оселі виявили загиблого чоловіка.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«23 травня о 14:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Гальчин Андрушівської територіальної громади Бердичівського району. Сусіди зателефонували до поліції, яка передала інформацію рятувальникам. По прибуттю бійців ДСНС спостерігалось сильне задимлення у будинку. В одній із кімнат вони виявили на дивані 58-річного господаря без ознак життя», - йдеться в повідомленні.

Зусиллями вогнеборців о 15:07 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:24 ліквідувати. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі у кімнаті на площі 12 кв.м. Полум’ю не дали розповсюдитись на весь будинок.

За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 22 травня у с. Соколів Курненської територіальної громади Житомирського району під час пожежі в дерев’яному будинку загинув 41-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 20 травня 2024 року під час ліквідації пожежі в житловому будинку в с. Словечне Коростенського району рятувальники виявили загиблого чоловіка. Його брат отримав опіки голови та ніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник ДСНС загиблий Гальчин. 
Матеріали по темі