Події

Через ДТП, що сталася у райцентрі Житомирської області, до реанімації потрапила 12-річна велосипедистка

25 May 2024, 11:20

У Звягелі поліція розслідує ДТП з травмуванням 12-річної дівчинки. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по вулиці Київській у райцентрі, надійшло до поліції вдень 24 травня.

Про це 24 травня інформує Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо, 29-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Opel», здійснив наїзд на 12-річну велосипедистку, жительку м. Звягеля, яка перетинала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. У результаті вона отримала травми та була доставлена до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Шановні водії, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Шановні батьки, подбайте про безпеку своїх дітей, постійно нагадуйте їм правила безпечної поведінки на автошляхах. Зверніть особливу увагу на заборону раптово вибігати чи переїжджати через проїжджу частину. Зауважте, що рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку.

Нагадаємо, 24 травня у Коростишівській громаді в ДТП травми отримав 72-річний велосипедист: поліція розпочала розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 травня близько 8:30 у селі Слобідці.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж квітня 2024 року у Житомирській області сталися 27 ДТП з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист наїзд Звягель постраждалий  
Матеріали по темі