Суспільство

В Житомирській міліції кадри вирішують все!

30 July 2008, 10:35

29 липня служба кадрового забезпечення системи Міністерства внутрішніх справ України відзначає 17 День народження. З нагоди свята в обласному управлінні відбулися урочисті заходи. До зали колегій УМВС України в Житомирській області запросили ветеранів органів внутрішніх справ, працівників кадрового апарату та гостей.

Кадрова робота є надзвичайно відповідальною, адже від правильності обраного рішення багато в чому залежить як подальша доля конкретної людини, так і результат роботи загалом – наголосив начальник УМВС Валерій Присяжнюк, що розпочав урочисте зібрання.

Обсяг і складність завдань, які стоять перед службою, зростають з кожним днем, а це, в свою чергу, вимагає постійного вдосконалення організації діяльності підрозділу. Сьогоднішні працівники докладають максимум зусиль для формування професійного кадрового потенціалу органів внутрішніх справ, здатного виконувати найскладніші завдання по протидії злочинності у різних сферах діяльності, охороні громадського порядку, захисту законних прав та інтересів громадян.

Олександр Ігорович Ісаєв – ветеран органів внутрішніх справ, - звертаючись до сивочолих та молодих колег, розповів про те, що з власного досвіду знає, на скільки особлива служба кадрового забезпечення. Визначальними рисами її працівників є життєва мудрість та виваженість, порядність та відповідальність.

Святковим наказом за сумлінне виконання службового обов’язку, досягнення позитивних результатів роботи та з нагоди 17-річниці створення підрозділу працівників кадрового забезпечення області було нагороджено Почесними відзнаками Міністерства й управління внутрішніх справ та грамотами.

Зі словами щирої подяки за вірну службу народу України та наставництво начальник обласного управління Валерій Присяжнюк вручив запрошеним ветеранам органів внутрішніх справ цінні подарунки..

Того дня в залі колегій пролунало багато теплих слів вітань. Спогадами про службу та своїми думками щодо сьогодення міліції ділилися ветерани з нинішніми працівниками підрозділу під час продовження святкових заходів.

Отож зі святом Вас, шановні працівники кадрової служби. Міцного здоровя, успіхів, наснаги, родинного затишку та тепла!

 

Алла Ващенко, пресс-служба УМВС України у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі