Суспільство

Як у Житомирі потрапити на прийом до помічника Міністра внутрішніх справ?

1 August 2008, 10:37

31 липня в УМВС України в Житомирській області відбулося засідання круглого столу за участю помічника Міністра – начальника управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності ОВС Апарату Міністра МВС України, доктора юридичних наук, доцента Олега Мартиненка, начальника відділу регіонального контролю управління, кандидата соціологічних наук Юрія Бєлоусова та безпосередньо помічника Міністра відділу регіонального контролю управління в Житомирській області Петра Грибана.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, На засіданні йшлося про функціонування системи моніторингу дотримання прав людини в цілому по Україні та на Житомирщині зокрема.

На Житомирщині управління моніторингу дотримання прав людини представляє Петро Васильович Грибан, який тривалий час пропрацював в органах внутрішніх справ, а з 2005-го до 2007-го року вже проходив службу на посаді помічника Міністра внутрішніх справ України (представника в Управлінні МВС України в Житомирській області) відділу представників Міністра Апарату Міністра МВС України.

 

 

 

 

За словами Петра Грибана, тільки упродовж двох останніх місяців особисто ним було здійснено виїзні прийоми громадян у містах Бердичеві, Коростені, Малині, Новограді-Волинському та селищі Ємільчине. Звернутися до помічника Міністра мали змогу понад півсотні мешканців Житомирської області, за їх заявами вже проведено 15 службових розслідувань.
Як підсумував Олег Мартиненко, відповідаючи на питання присутніх, з усіх звернень та скарг громадян на неправомірні дії або бездіяльність працівників органів внутрішніх справ за результатами проведення службових розслідувань, як правило, підтверджується не більше 12%.
Одразу ж після зустрічі з представниками засобів масової інформації учасники круглого столу взяли участь у засіданні Громадської Ради при УМВС України в Житомирській області під головуванням начальника Управління Валерія Присяжнюка. На засіданні було оновлено склад громадської Ради та затвердили план ії роботи на друге півріччя, внесли зміни в Положення. Також присутні намітили шляхи та пріоритетні напрямки роботи правозахисних мобільних груп.

P.S. Шановні громадяни! Помічник Міністра відділу регіонального контролю управління моніторингу прав людини в діяльності ОВС в Житомирській області Петро Васильович Грибан проводить особистий прийом в УМВС України в області (м.Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37) щоп’ятниці з 11.00 до 13.00 год.
Звертайтеся за тел. 8 (0412) 22-32-05, 40-71-27, 40-72-72 або 40-71-50.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі