Суспільство

У Житомирі військові та силовики поступають в Академію Міноборони. Конкурс шалений

4 August 2008, 15:37

Сьогодні, 4 серпня, на базі Житомирського військового інституту Національного авіаційного університету розпочалися вступні випробування кандидатів на навчання на факультеті підготовки фахівців оперативно- тактичного рівня Національної академії оборони України,- повыдомляе офіційний сайт Міністерства оборони України 

Голова приймальної комісії - начальник Національної академії оборони України генерал армії України Віталій Радецький. Усього спробувати свої сили у вступі на денну та заочну форму навчання до Житомира прибуло понад 400 абітурієнтів.

Протягом п'яти днів офіцери, які представляють частини і з'єднання Збройних Сил та інших військових формувань України, складатимуть вступні іспити, зокрема, з оцінки професійного рівня, іноземної мови, а також перевірки рівня фізичної підготовки. Також обов'язково вони пройдуть медичний огляд та психологічне обстеження.

Напередодні, 3 серпня, кандидати на навчання прибули до Житомира та були розподілені по групах. До їхнього відома також був доведений розклад вступних випробувань. Після цього начальник табірного збору генерал-майор Володимир Лішавський провів стройовий огляд.

По завершенні вступних іспитів відбудеться заключне засідання приймальної комісії та доведення її рішення до кандидатів навчання.

Як зазначив заступник голови приймальної комісії генерал-майор Віктор Тарасов, цього року термін для складання іспитів є дуже коротким, тому це вимагає від кожного прибулого військовослужбовця максимальної концентрації та уваги. Голова приймальної комісії - начальник Національної академії оборони України генерал армії України Віталій Радецький. Усього спробувати свої сили у вступі на денну та заочну форму навчання до Житомира прибуло понад 400 абітурієнтів.

 Житомир.info



 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі