Суспільство

Єдиний Центр хоче дізнатись як діти люблять Україну

6 August 2008, 12:32
З нагоди Дня Незалежності Єдиний Центр та благодійний фонд «ЛІРОС» оголошують конкурс дитячих художніх робіт «Я люблю Україну!».
Як повідомили у прес-службі Єдиного Центру, роботи приймаються до 20 серпня 2008 року. Кількість робіт від однієї особи не обмежено.
Повідомляється, що головною метою конкурсу є сприяння розвитку дитячої творчості, залучення якнайширшого кола дітей до активної роботи по підвищенню творчого інтелектуального рівня підростаючого покоління.
Учасником конкурсу може стати кожна українська дитина. Підбиття підсумків конкурсу проходить у п’яти вікових групах (номінаціях): до 6 років, 7-9, 10-12, 13-15, 16-18 років.
Малюнок, що подається на конкурс, має бути надісланий на поштову адресу Житомирської регіональної організації Єдиного Центру до 20 серпня 2008 року.
Адреса: м. Житомир, Майдан Згоди, 6, Єдиний Центр.
Телефон для довідок: 51-20-70
До Дня незалежності регіональна організація Єдиного Центру організовує виставки робіт, що надійшли на конкурс. Журі визначать по 10 кращих робіт в кожній віковій групі конкурсу. До 27 серпня кращі роботи будуть надіслані в Київ для організації всеукраїнської виставки.
До Дня знань буде організовано виставку робіт в м. Києві, під час якої журі визначить кращі роботи і запросить переможців для нагородження.

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі