Суспільство

Как живется педофилам в Житомире?

11 August 2008, 09:03

Україна поступово перетворюється на своєрідне місце паломництва любителів молодих тіл. Позаторік 44-річного Стівена Майкла Конкліна, що входив у десятку найвідоміших педофілів США, затримало українське Нацбюро Інтерполу. За даними департаменту виконання покарань штату Каліфорнія, вперше за педофілію його заарештували 25 років тому, і з того часу він більше 20 разів ставав фігурантом поліцейських розслідувань.

Цього року вперше в практиці українського судочинства за педофілію було засуджено іноземця - 58-річного гро- мадянина Швейцарії. Суд засудив секс- туриста до 11 з половиною років позбавлення волі. Швейцарець із 2004 року встиг "відмітитися' в Рівному, Вінниці, Житомирі та Києві. За інтимні послуги справно платив від 20 до 100 гривень. Перевагу віддавав хлопчикам у віці 11-13 ро- ків. Скільки дітей побувало в обіймах збоченця, точно невідомо. Спіймали іноземця після звернення матері одного з хлопчиків. Удень 31 грудня 2007 року той посадив у свій автомобіль двох підлітків і поїхав з ними за місто. Його піймали тоді, коли він зняв штани.

Значною мірою приплив любителів дитячих тіл пов'язаний із поблажливістю українського кримінального законодавства. В той час, як у Чехії діє норма примусової хімічної кастрації для педофілів (запровадити такий захід нині вже готові Франція та Росія), в Україні злочинець може розраховувати на дострокове звільнення. Навіть міжнародна Конвенція захисту дітей від сексуальної експлуатації, попри підписання міністром юстиції, до цього часу не ратифікована парламентом.

40% - ПЕДОФІЛИ

За даними Всесвітньої психіатричної асоціації (ВПА) "перше" місце серед країн, уражених "вірусом педофілії", посідає Японія, на другому йдуть Франція та Бельгія, далі - США, Канада, Англія, скандинавські країни та Росія, яка наразі переживає справжній педофілічний бум. Особливо це помітно по усе більшій кількості сайтів подібної тематики в російському сегменті Інтернет-простору. Україна ж посідає в цьому списку сорок дев'яте місце, але як постачальник порнопродукції.

За словами фахівців ВПА, якщо сто років тому з тисячі чоловіків лише один виявляв схильність до статевих зносин із неповнолітніми (переважно жителі країн Африки та Сходу), то сьогодні педофілія змістилася в країни Західної цивілізації - Європу та Північну Америку. Кількість потенційних педофілів становить тут майже 40% з-поміж статевозрілих чоловіків і щороку зростає.

За материалами  http://ut.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі