Суспільство

В Житомирской области футбольные команды милиции боролись за «кубок генерала». ФОТО

28 August 2008, 17:20

У 2006 році за ініціативою Андрушівської райдержадміністрації спільно з керівництвом Андрушівського, Ружинського та Попільнянського районних відділів внутрішніх справ було започатковано проведення турніру серед збірних футбольних команд зазначених райцентрів Житомирщини. Відтоді учасники  щорічно напередодні Дня незалежності України змагаються за футбольний кубок генерала Грозінського, про це Житомир.info повідомили в прес-службі ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

От і цього року 23 серпня в Андрушівці традиційно стартували змагання за першість у футбольному турнірі. Участь у них взяли команди Андрушівського, Ружинського, Попільнянського райвідділів, а окрім того ще й збірна команда Управління МВС України в Житомирській області та команда Андрушівського футбольного клубу «Аміко». На спортивному святі був присутній і ветеран органів внутрішніх справ, генерал-майор міліції у відставці, а нині радник начальника УМВС України в області Петро Грозінський.

Компетентні судді за результатами гри визначили переможців. Отже, у запеклій футбольній боротьбі першість виборола команда Ружинського райвідділу, друге і третє призові місця розділили між собою відповідно Андрушівський РВ та збірна команда УМВС.

Переможців футбольного турніру привітав головний міліціонер Житомирщини генерал-майор міліції Валерій Присяжнюк. З рук генерала команда-переможниця отримала почесний кубок генерала Грозінського.

Окрім того, не обійшлося на спортивному святі й без спеціальних подарунків. Діти працівників Андрушівського райвідділу внутрішніх справ, що займаються у юнацьких спортивних клубах, отримали комплекти спортивної форми та футбольні м’ячі.

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі