Суспільство

В Житомирской области одаренные ученики будут получать именные стипендии

4 September 2008, 17:01
З 2008 навчального року обдаровані учні коростенських шкіл отримуватимуть іменні стипендії міського голови. Щомісяця призери олімпіад, спортсмени та талановита молодь отримуватиме  грошову премію в розмірі від 50 до 200 грн. Виконком Коростенської міської ради намагається покращити соціальне становище коростенців, особливо молоді, яка є нащадками майбутнього, - повідомляе офіційний сайт міста Коростеня
               
Метою нововведення є - підтримка обдарованої учнівської молоді і стимулювання талановитих дітей, самореалізація їх в сучасному суспільстві, примноження інтелектуального потенціалу міста, підготовка майбутньої творчої і спортивної еліти, а також виконання міської цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки та сприяння переходу України на інноваційний розвиток.

За дотриманням виконання рішення міського голови, контролюватиме створений оргкомітет по присудженню премії, та відстежуватиме достовірність кандидатур, які подаватимуться на стипендію, й відповідність виплат.

Залишається лише сподіватись, що подібні акції будуть для школярів  стимулом щодо здобуття знань, розвитку своїх талантів та освіти в місті.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі