Суспільство

«Сімейне свято «Київстар» завітало до Житомира. ФОТО

22 September 2008, 12:45

Нещодавно в нашому місті відбулося велике родинне свято, організоване компанією «Київстар», лідером мобільного зв’язку України. Цьогорічна програма «Спілкування заради майбутнього», яка стартувала під гаслом “Спілкуйтеся більше зі своїми дітьми”, покликана привер

нути увагу батьків до браку спілкування з власними дітьми.

 “Сімейні свята “Київстар” розпочалися 23 серпня і триватимуть до 4 жовтня. Заходи відбуваються щосуботи по черзі у 21 українському місті на головних площах та в центральних парках, пише газета  «Новости по-житомирски»

За результатами соціологічних досліджень, яке провів Київський міжнародний інститут соціології на замовлення компанії «Київстар», кожна четверта дитина страждає від недостатньої уваги батьків. «Сімейне свято «Київстар»» дарує унікальну можливість кожній родини провести незабутній день разом.

В Житомирі «Сімейне свято «Київстар» відбулося на Соборному майдані та тривало протягом всього дня. Родинний відпочинок від компанії «Київстар» об’єднав батьків та дітей - вони разом гралися, веселилися, брали участь у різноманітних конкурсах та змаганнях.

Центральною частиною родинного парку стала «Зоряна вітальня», де відвідувачі могли обрати вид розваг, відпочити у кафе, залучитися до конкурсної програми та розіграшу подарунків.

«Творчий куточок» допомагав як дорослим, так і дітям виявити мистецькі здібності й таланти. Вони малювали дружні шаржі один на одного, власноруч створювали різноманітні іграшки, запускали повітряного змія.

У секторі активних розваг «Комод пригод» дітей зустрічали улюблені герої казок. Вони запрошували їх взяти участь у цікавих конкурсах-мініатюрах «Маша і ведмеді», «Звукова казка», «Казковий концерт». Діти з задоволенням брали участь у запропонованих «активностях», фотографувалися та спілкувалися з казковими героями. В чарівному басейні з різнокольоровими кульками можна було знайти одну магічну кульку та отримати за це приємний подарунок.

У «Шафі розваг» ховався кумедний привид, який несподівано з’являвся у чарівному віконці, щоб повеселити відвідувачів. Недалеко від маленького привида діти разом з батьками могли поспівати пісні з популярних мультфільмів, сфотографуватися та отримати велике родинне фото.

Старшим дітям найбільше сподобався фантастичний куточок парку «Кібер-світ». В ньому можна було віртуально потрапити в інший всесвіт, побачити зоряне небо, стати учасником великої кібер-подорожі у фантастичні виміри.

Особливим сюрпризом для маленьких відвідувачів став атракціон «Вікно майбутнього», в якому чарівна фея розповідала про те, що відбуватиметься в майбутньому, та приймала замовлення на здійснення дитячих мрій.

Програма «Спілкування заради майбутнього» покликана надихнути дорослих більше спілкуватися зі своїми дітьми. Компанія «Київстар» усвідомлює проблему, яка існує в українському суспільстві, і прагне виробити можливі шляхи її розв’язання. Мета “Сімейного свята “Київстар” - привернути увагу батьків до важливості якісного та повноцінного спілкування з дітьми задля досягнення кращого майбутнього.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі