Суспільство

В Житомире чиновники попробовали понять негативные явления среди молодежи

26 September 2008, 12:54

Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Житомирським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках проекту “Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги” 24 вересня 2008 року у приміщенні прес-центру Житомирської міської ради було проведено інформаційний захід “Реалізація соціальної політики з профілактики негативних явищ міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді”.

Метою заходу став обмін досвідом з представниками міст Житомирської області, презентація роботи Центру з питань упровадження молодіжної соціальної політики з профілактики негативних явищ (м. Житомир), про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради  

Учасників заходу привітали Житомирський міський голова Віра Шелудченко та виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Ольга Фаріон.

Директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко поділилася з присутніми досвідом власної роботи та роботи Центру, висвітлила позитивні і нерідко унікальні для України досягнення.

Віталій Скороход, провідний спеціаліст Центру, керівник Служби з роботи ін’єкційними споживачами наркотиків, розповів про первинну та вторинну профілактику негативних явищ у закритих установах та молодіжних угрупуваннях.

Далі учасники заходу відвідали Клініку дружню до молоді.

Цікавим та корисним для учасників заходу стало проведення тренінгу “Тренінг як форма проведення профілактичної роботи” (тренер – Наталія Сушинська, головний спеціаліст центру).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі