Суспільство

У Житомирі УСБУ відкриє 29 вересня виставку «Українська Повстанська Армія. Історія нескорених»

27 September 2008, 19:20
 29 вересня по 12 жовтня 2008 року в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки Житомирської обласної ради проходитиме фотовиставка «Українська Повстанська Армія. Історія нескорених».

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області

 

Для ознайомлення широкої громадськості з джерелами зародження Української Повстанської Армії, історією її розвитку, особами, які її творили, Службою безпеки України та Центром досліджень визвольного руху за сприяння Українського інституту національної пам’яті розроблено виставку на основі матеріалів з Галузевого державного архіву СБУ й архіву ЦДВР.

До експозиції увійшли понад півтисячі оригінальних фотографій, документи з радянських та німецьких архівних джерел, внутрішні документи Організації Українських Націоналістів і УПА, що протягом кількох десятиліть зберігалися в архівах органів держбезпеки і були недоступними для громадян.

Виставка «Українська Повстанська Армія. Історія нескорених» працюватиме з 10.00 до 18.00 у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки Житомирської обласної ради за адресою: м.Житомир, Новий бульвар, 4. Вхід вільний.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 29 вересня о 12 годині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі