Суспільство

Олег Черпіцький: «Найбільше щастя у житті людини – робити добро, особливо, якщо це стосується дітей!» ФОТОрепортаж

22 December 2008, 10:35

Цьогоріч  День Миколая в Житомирському обласному притулку зустріли 47 дітей. «Вихованців  стало менше, завдяки тому, що наші вихованці стали повертатися у сім’ї . Цього року допомогу надали трьомстам дітям, 66 за останні два роки вдалося влаштувати у родини» - пояснила директор закладу Валентина Сінько.

Наразі в Житомирському обласному притулку для дітей готуються до відкриття нового приміщення, з спортзалом, бібліотекою, карантинним відділенням та кімнатою для роботи з психологом . Щоправда чи вдасться виконати заплановане – не відомо, на завершення робіт, згідно з кошторисом, необхідно 57 тисяч гривень.

Відзначаючи десятиріччя з дня створення, в обласному притулку розповіли про своїх «миколайчиків» - так тут називають спонсорів, які допомагають вирішувати нагальні питання й оперативно відгукуються на прохання допомогти.

«Серед них депутат Верховної Ради Олег Черпіцький, який опікується нашим закладом, і вже не перший рік допомагає фінансово», - пояснила Валентина Сінько.

З сесійної зали – до вручення подарунків. Олег Черпіцький говорить, що приїздить до закладу залюбки, не тільки у свята, й впевнений, що «найбільше щастя в житті людини – дарувати добро».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Працівники цього закладу роблять неймовірну роботу. З вулиці та кризових сімей діти потрапляють сюди, як в інший світ. За три місяці, які дитина проживає у притулку, вона вчиться писати і рахувати, а головне розуміти, що є інше життя. Ці діти відкриті, емоційні, й один раз зазирнувши в очі дитини з притулку, не зможеш пройти осторонь закладу й не допомогти. Обласна рада мусить знайти кошти на завершення реконструкцій приміщення  притулку», - впевнений депутат.

Прес-служба народного депутата.

Фото Юрія Киричука.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі