Суспільство

Бердичев будет экономить. Жестко и на всем. ФОТОрепортаж

25 December 2008, 11:36

На позачерговій сесії міської ради Василь Мазур розповів депутатам про її можливі наслідки. Головного фінансового документу місто поки що немає, - гальмує Верховна Рада. Але і без нього зрозуміло: на нас чекають труднощі.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: “Нам потрібно буде сісти і дуже серйозно попрацювати над бюджетом 2009 року. Попрацювати над тими структурами, які працюють у місті і виходити із ситуації, приймати, можливо, не зовсім прості рішення. Можливо, якщо хтось думає, що процеси обминуть Бердичів, то працюючи із начальником фінансового управління, особливого оптимізму у мене немає”. 

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4555.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4556.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4554.full.image.jpg

У 2009 доведеться виживати. Фінансові труднощі торкнулися усіх великих підприємств міста. Завод “Беверс” взагалі припиняє роботу. Підприємці відмовляються від оренди комунального майна, декілька торгових центрів припинили свою діяльність через безгрошів'я. Люди залишаються без роботи, бюджет — без наповнень. Як наслідок, медики та вчителі без заробітної плати, а місто — без енергоносіїв. Депутатів голова закликав відійти від популізму, забути про вибори і об'єднатися навколо спільної проблеми, пише ТРК ВІК.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: “Я не виключаю, що на 2009 залишиться лише декілька об'єктів. А все інше доведеться призупиняти, потрібно буде сказати чесно людям, що ми не можемо робити те, що в минулому році”.

До кінця грудня депутати можуть зустрітися під ялинкою ще раз. Аби розглянути бюджет міста на наступний рік.

Автор Юлія Крук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі