Суспільство

Теперь и в Новограде-Волынском есть своя праздничная елка. ФОТО

26 December 2008, 16:57

24 грудня на центральній площі міста засяяла численними вогнями головна новорічна ялинка міста. Свято вдалося вдвічі, адже саме того дня було по-зимовому морозно і випав такий довгоочікуваний сніг.

Новорічна красуня зустріла численних гостей, серед яких більшість – малеча, яскравим театралізованим дійством і чудовою ілюмінацією. Звучали святкові колядки та щедрівки. Не обійшлося й без казкових героїв – Діда Мороза, Снігуроньки, Миші та Корови, які символізують рік, що минає та новий. Теплі та щирі вітання з наступаючими святами Нового Року та Різдва Христового лунали на адресу новоград-волинців і з вуст міського голови Миколи Боровця. «Новорічні та різдвяні свята – найяскравіші. І більш за все їх полюбляють діти. Я бажаю всім жителям нашого чарівного міста, щоб цей яскравий настрій був завжди з ними. Нехай 2009 рік, який ми зустрічаємо сповнені тривог, але водночас і сподівань, буде для нашого міста не гіршим, ніж минулий і принесе в наші домівки тепло і любов», - сказав міський голова.

Встановили 17 метрову зелену красуню, яку подарували місту військовослужбовці 12 інженерного полку, ще до Дня Святого Миколая. Ялину та центр міста цього року прикрашено новими світовими гірляндами, яких було придбано понад 1000 метрів, на Луганському заводі «Прогрес» замовлено нові іграшкові прикраси. Власноруч виготовили чимало чудових прикрас для новорічного дерева вихованці та колектив творчо-виробничого центру для дітей та юнацтва, сообщает Новоград-Волинська міська рада.

Радісний настрій глядачам дарували учасники Параду Дідів Морозів, що вже став традиційним. На гостей чекали численні розваги та подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі