Суспільство

Коммунальщики Житомира получат в подарок от властей зарплату за прошлые месяцы

30 December 2008, 09:52

Працівникам трамвайно-тролейбусного парку Житомира невдовзі виплатять зарплату за жовтень. А з працівниками  ВЖРЕПів  сподіваються  розрахуватися за листопад.  Це стало зрозуміло під час останнього засідання сесії міськради, на якому були внесені зміни до бюджету. По декількох статтях додаткові кошти  спрямовані на підтримку комунального господарства Житомира – коментує Русана Мончаківська, директор департаменту бюджету та фінансів міської ради:

«За рахунок перерозподілу бюджету виділено 850 тисяч гривень ВЖРЕПам на погашення різниці у тарифах, 300 тисяч піде на компенсацію пільгового перевезення студентів та школярів  в обласному центрі. Додатково спрямовано 100 тисяч гривень на підприємство «Міськсвітло», повідомляє "Житомирська хвиля".  

Крім того, за словами Русани Мончаківської, для Житомира були збільшені обсяги держсубвенцій, зокрема на пільги з перевезення пасажирів та послуги зв’язку. Сума в один мільйон триста тисяч гривень пройшла в якості централізованих розрахунків на Житомирське ТТУ, 350 тисяч гривень – на ВАТ «Укртелеком» та один мільйон двісті п’ятнадцять тисяч призначені для житомирської залізниці. Понад 660 тисяч гривень очікуються  у вигляді так званих «живих грошей». Більше половини з них вже розподілено на житомирське трамвайно-тролейбусне управління.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі