Суспільство

В Житомирской области троих детей из одной семьи доставлено в больницу с переохлаждением и чесоткой. Мать нашлась, против нее возбуждено уголовное дело

20 January 2009, 16:20

26-річна мешканка селища Олевськ, що на Житомирщині, ніде не працює та зловживає спиртними напоями, самостійно виховує сина та двох доньок 2001, 2005 та 2007 років народження. Кілька днів тому, закривши в хаті діток, вона пішла до друзів пиячити. Хвилюючись, що вже три доби сусідка не з’являється вдома, селяни забили на сполох та зателефонували до соціальних служб району. Коли прибулі за викликом представники районної державної адміністрації зайшли до хати, то були шоковані - у будинку температура ледве сягала +5 градусів. Діти ледве ворушились. Обох дівчаток каретою швидкої допомоги доставили до інфекційного відділення районної лікарні з коростою та загальним переохолодженням тіла, повідомляє прес-служба ГУМНС у Житомирській області.

Хлопчика ж негайно поклали в реанімацію з діагнозом – пневмонія, загальне переохолодження 45% тіла другого ступеню, відмороження лівого вуха, обох верхніх кінцівок, нижніх кінцівок, сідниць та статевих органів. Увечері його було переведено до Житомирської обласної дитячої лікарні. Медичну допомогу потерпілим надавали фахівці з обласного опікового центру. Питання подальшої долі дітей та горе-матері знаходиться на контролі у першого заступника голови облдержадміністрації, керівництва району та МНС. Сьогодні вранці з приводу події порушено кримінальну справу проти матері. 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі