Суспільство

В Житомирской области уже знают, что будет "жемчужиной "туризма в регионе

16 February 2009, 15:03

В рамках виконання заходів Загальноміської програми розвитку інвестиційної та туристичної привабливості міста Коростеня на 2009-2011 роки, 12 лютого 2009 року в приміщенні виконавчого комітету Коростенської міської ради відбувся круглий стіл на тему «Місто Коростень – як об’єкт туризму».

Головною метою даного заходу було: визначення умов та шляхів співпраці туристичних агенцій та організацій з метою підвищення туристичної привабливості міста Коростеня та регіону.

Для участі в круглому столі, який був організований спільно управлінням економіки, виконавчим комітетом Коростенської міської ради та громадською організацією «Агенція регіонального розвитку», були запрошені керівники провідних турагенцій України. Більшість цих агенцій спеціалізуються на організації турів по містам України, так званих турів вихідного дня.

В екскурсійну програму для гостей входило відвідування міського краєзнавчого музею, парку ім.М.Островського, військово-історичного комплексу «Скеля», а також ознайомлення з туристичною інфраструктурою міста.

Також було проведено круглий стіл, під час якого представники турагенцій висловили свої погляди та побажання спрямовані на вдосконалення та розвиток туристичної галузі в місті.

Про це повідомляє відділ інформаційно-консультативного забезпечення Коростенського міськвиконкому

Як зазначила директор тур фірми КЛМ-Тур (м.Київ) Лілія Гончарова:

«Ваше місто має вже готовий туристичний продукт, який в порівнянні з іншими містами не має аналогів. Вам є чим пишатись і ми готові відвідувати місто Коростень не тільки туристичними групами з України, а й з закордону».

Гості міста залишились задоволені від екскурсійної програми по древньому Коростеню, та дбайливого відношення до традицій попередніх поколінь, а також виразили максимальну готовність допомогти громаді міста включити наше місто в гідний туристичний маршрут по Україні.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі