Суспільство

Нардеп Черпіцький - добудовує собі «маєток». І вже заглядає на Тригірський монастир. ФОТО

28 February 2009, 17:24
Не так давно на обласному телебаченні в одному з випусків новин показали сюжет про Тригірський монастир. У відродженні храму беруть активну участь меценати. Зокрема, у сюжеті розповідається про нардепа-бютівця Олега Черпіцького та його брата Олександра, заступника голови Держкомзему.

Сюжет зроблено цілком для піару цих дуже відомих (причому за кримінальними зведеннями) на Житомирщині осіб. Багато хто знає, що Черпіцькі нічого не роблять за просто так — усюди шукають власної вигоди. І випадок із Тригірським монастирем не виключення. Як розповіла у приватній розмові  журналістка, що монтувала цей сюжет поза камерою Олег Черпіцький натякнув, що не проти приватизувати монастир.

«Церковний» бізнес
Адже, насамперед, він розташований на чималій території землі й у файному місці (класне кафе можна збудувати — до речі, подібне питання
нардеп хотів пролобіювати у Житомирі біля Монументу Слави). З іншого боку Тригір’я полюбляють заможні житомиряни та кияни, які сповідуються тут, вінчаються, хрестяться... Також монастир відомий далеко поза межами області. Тобто непоганий бізнес можна зробити.

До речі, дівчина, що тримає мікрофон (її добре видно на одному з кадрів) і запитує подружжя, зовсім не авторка цього сюжету, як видається на перший погляд. Вона одна з помічниць нардепа Черпіцького.

Якщо пам’таєте, то «народний» обранець уже один раз засвітився у релігійному скандалі — він
відповідає за вербовку прихожан одночасно і у церкву Ісуса Христа,  і до лав партії Батьківщина.

«Пир во время...»
Непрямо думку про можливість приватизації Черпіцьким монастиря підтверджує і той факт, що він вирішив серйозно окопатися у Тригір’ї. Наразі на колосальній території будує собі «хатинку» на території заказника «Над Тетеревом». Зауважте, що це все відбувається у часи кризи, коли інші люди все дужче і дужче затягують пасок.

ВІДЕО

http://www.youtube.com/watch?v=anBEgFxSSp4

ФОТОРЕПОРТАЖ

від народного ока відгородитися парканом

така собі «хатинка»

усе для відпочинку від справ державних - і альтаночка, і місточок

так ось навіщо нардеп лобіював питання сінокосів!!!

цікаво чиє бєльішко?

ми строілі, строілі і поки що не построілі...»

спиляли, щоб паркан не пошкодило, як раптом упаде

а це будинок сусідів навпроти нардепівського

цей знак сповіщає, що ви знаходитеся на територіїї заказника «Над Тетеревом»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі