Суспільство

Бердичевская «Капелька» отпраздновала свое 15-летие. ФОТОрепортаж

5 January 2010, 14:00

П’ятнадцятирічний ювілей відсвяткував театр пісні “Краплинка” Центру позашкільної освіти імені Олександра Разумкова. Колись це була невеличка група дітей, об’єднаних творчістю. Сьогодні у колективі 40 учасників різного віку. За 15 років діяльності, розповідає керівник театру пісні Олена Вялова, “краплинки” об’їздили майже всю Україну та встигли побувати за кордоном, повідомляє ВІК.

Олена Вялова, керівник театру пісні “Краплинка”: «Усі 15 років були сповнені такою творчістю! Було створено стільки програм! Кожного року це все нові та нові програми “краплинок”, що об’єднують дітей у творчість. У нашому колективі незмінним є бажання творити для нашого глядача.»

“Тільки ти повір у чудеса”, так називалася святкова програма, що її подарували учасники колективу своїм прихильникам. Зустріч із “краплинками”, кажуть викладачі та учні Центру, — це завжди свято. Пісні, що вони виконують, — особливі, створюють піднесений настрій, атмосферу невимушеності та духовної близькості, говорять колеги артистів театру пісні. У “Краплинці” завжди так, розповідає одна з наймолодших її учасниць Катерина Прокопчук. Вона виступає на сцені 4 роки. Із ровесницями завжди знаходить спільну мову. Навіть із тими, хто нещодавно прийшов до колективу. Одна одну підтримують, допомагають.

Катерина Прокопчук, учасниця театру пісні “Краплинка”: «За всі роки, що я тут виступала, ми отримали дуже багато нагород. У майбутньому, я думаю, ми зробимо ще більше програм та виступів.»

Привітали із п’ятнадцятиріччям “краплинок” начальник міського управління освіти та науки Валентина Адаменко та директор Центру позашкільної освіти Олена Боровська. Із побажаннями творчого довголіття, нових знахідок та нових перемог подарували артистам декоративне блюдо з їхніми фотографіями.

Не міг не завітати на свято до “краплинок” Дід Мороз. Аби підсолодити їхнє життя, подарував співакам повні санчата кульок-тістечок.

Прихильники “Краплинки” бажають артистам досягти у новому році ще більших висот на різних конкурсах, щоб їхньою творчістю могли насолодитися не лише бердичівляни, а й усі українці.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі