Спорт

Житомирские баскетболисты отличились в Мукачево

14 January 2010, 06:37

Утретє в місті над Латорицею проводився турнір серед баскетбольних команд. Цього разу він вперше мав статус Міжнародного, оскільки в турнірі взяла участь команда "Старе коне" зі словацького Пряшева. Про це повідомили у прес-службі Мукачівського міськвиконкому, пише zakarpattya .

Істинних цінителів цього виду спорту гра ветеранів вразила особливо фінальний поєдинок, без сумніву кращих команд - Одеси (переможця двох попередніх мукачівських турнірів) та Донецька. Може й не побачили ми високих швидкостей сучасного баскетболу, але техніка ведення м’яча, закидування триочкових м’ячів у цих спортсменів залишилася. Особливо у одесита Олексія Янчігера, який набрав 63 очки і був визнаний кращим снайпером турніру. Серед жінок цього титулу удостоїлась Дарина Корбут з Житомира. До речі, кращим нападаючим названо мукачівця Сергія Фельбабу.

Перемогу втретє святкували одесити. Срібними призерами стали донеччани, а третє місце поділили мукачівський "Імпульс" та житомирський "Тонус", які розійшлися миром у півфінальному поєдинку – 53:53. Серед жіночих команд першими були баскетболістки Житомира, другими – Мукачева і на третьому місці хмельничанки.

Нагороди та подрунки переможцям та призерам турніру вручали міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, відомий в колишньому баскетболіст, та організатор турніру, президент клубу ветеранів "Імпульс" Віталій Бібік.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі