Суспільство

Житомирская область: в центре Коростеня красуется краденная ель? Фото

14 January 2010, 16:30
Стара хата і ялинка біля неї дісталася Ніні Петрівні та її братові від батьків. У селі родина обробляє город, а влітку відпочиває. Перед новорічними святами жінка приїхала подивитися, як там господа – і ледь не зомліла. На місці півстолітньої зеленої красуні застався один пеньок.
- Ця ялинка у нас, як сказать – пам’ять про наших батьків, і ми не хотіли ту пам’ять унічтожать. Приїхали мародьори – як сказать на їх? Приїхали і зрізали нашу ялинку, - розповідає Ніна Солодка, жителька міста Коростень Житомирської області, власниця ялинки.
Ніна Петрівна каже, що на родинну ялинку давно поклали око комунальники. Дерево було дуже пишним і гарним. Але віддавати, а тим більше продавати його, брат із сестрою не збиралася.
Окрім новорічного дерева, господарі не дорахувалися однієї яблуні. ЇЇ зрізали, а коли вантажили ялинку, зламали ще й паркан. Сусідам чоловіки сказали, що на все мають дозвіл.
Голова сілської ради підтверджує: ялинку зрізало комунальне підприємство міста. Воно дерево вподобало ще з осені. За головний атрибут новорічних свят чиновники обіцяли сільраді тисячу гривень. Голова натомість мав домовитися із власниками ялинки.
 
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі