Суспільство

В Овручі Житомирської області мешканці отримали квартири

15 January 2010, 21:53

15 січня у приміщенні Овруцької міської ради 20 мешканців отримали ордери на квартири завдячуючи Кабінету міністрів України. Як відомо, торік Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко підписала розпорядження, згідно якого держава підтримує добудову житла, готового на 70%. Саме такою будівлею виявилася колишня військова казарма в Овручі на вул. Металістів, 5.

-Нинішня подія – справді удача для нашого міста, яка стала можливою за сприяння Кабміну та особисто Юлії Тимошенко, - зазначив міський голова Овруча Валерій Шваб.

На урочисту подію вручення ордерів завітав радник Прем’єр-міністра, народний депутат від БЮТ Сергій Пашинський.

-Мені дуже приємно розділити з вами цю радість. Знаю, як нелегко було чекати довгі роки на власну домівку. Нагадаю, що Юлія Тимошенко одразу ж, коли стала Прем’єр-міністром у 2005 р., створила Державну іпотечну установу, до участі якої долучився і я. Потім була перерва, але як тільки у нас з’явилася можливість, ми знову відновили роботу іпотеки, - сказав Сергій Пашинський.

20 сучасних помешкань отримали ті овручани, які тривалий час (подекуди 30 років!) перебували на квартирному обліку та працюють в соціальних установах міста. Також серед щасливчиків були багатодітні родини, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС.

-Я безмежно щаслива сьогодні, - втирає сльози Валентина Пилипчук, якій дали ордер на квартиру. – У нас в сім’ї 9 людей. Ми цю квартиру чекали з 1978 р. Дякуємо за такий подарунок. 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі