Місто

ТРЦ "Глобал UA" на День Всех Влюбленных устроил настоящее ледовое шоу! Фото

15 February 2010, 18:52

Сотні закоханих житомирян, які 14 лютого завітали у ТРЦ «Глобал UA»,отримали безліч неймовірних сюрпризів, а Тетяна з Єгором виграли ще й путівку до Польщі.

Якщо зазвичай уДень Святого Валентина закохані ламають голову: куди б піти, аби незабутньо провести час, та цього року торговельно-розважальний центр «Глобал UA» вирішив цю проблему, влаштувавши незабутнє свято. Тут кожен знайшов собі заняття до душі:хтось пройшовся магазинами у пошуках подарунків, хтось посидів у затишній кав’ярні, хтось подивився майстерні виступи фігуристів, сам досхочу покатався на ковзанах, або взяв участь у змаганнях для закоханих пар. Та особливим подарунком для багатьох став приїзд гурту «Скрябін», який моментально запалив глядачів своєю вибуховою енергією. «Гламур», «Хлопці-олігархи», «Старі фотографії» та багато інших пісень кількатисячна публіка співала разом з Кузьмою. Після чергової своєї пісні Скрябін спустився до натовпу і подарував одній із глядачок низку повітряних куль, чим неймовірно ощасливив шанувальницю. - Я просто у захваті, - ділиться враженнями Наталка Класон, тримаючи у руках подарунок артиста, - неймовірно приємно! Цей день закоханих мені точно запам’ятається: каток, музика, подарунки і цей неймовірний концерт! Дуже рада, що ми разом з коханим хлопцем прийшли сьогодні у «Глобал»!

По закінченні концерту була автограф-сесія, де близько 200 шанувальників гурту отримали від Кузьми листівку з підписом. Та на цьому сюрпризи і подарунки не закінчились. Завершився вечір розіграшем безлічі призів, головним з яких була поїздка до Польщі від туристичної агенції «Галопом по Європах». Протягом кількох днів відвідувачі ТРЦ «Глобал UA» заповнювали листівки у формі сердечок, кидали їх у лототрон і таким чином ставали претендентами на головний приз.

Інтригу тримали до останнього. Організатори не пожаліли подарунків, тож розіграш тривав близько години і нарешті із лототрону дістали валентинку з ім’ям щасливиці, якій дістався головний приз. Нею стала Тетяна Варанкіна, яка вирушить у подорож разом зі своїм коханим хлопцем Єгором Севастьяновим. - Це вибух емоцій! – говорить дівчина. - Призів було дуже багато, тому розіграш тривав досить довго. Я вже була готова піти, однак цікавість змусила залишитись. І ось путівка у мене в руках.

Це вже другий День всіх закоханих, який Тетяна і Єгор святкують разом. – Для нас це особливий день, - каже Єгор, - тому ми провели його по-особливому. Добряче виспались і вирушили до ТРЦ «Глобал UA». Це дуже хороший комплекс. Тут вже є все, а незабаром буде абсолютно все. Можна приходити зранку, і до пізнього вечора весело проводити час.

Оксана Трокоз

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі