Події

Житомирське обласне відділення АМКУ припинило чергові беззаконня КП “Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” та “Житомиртеплокомуненерго”

31 August 2007, 17:04

Житомирське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП “Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” на 3 тис. грн. за зловживання монопольним становищем. Це підприємство нараховувало плату за послуги з централізованого водовідведення не за нормами споживання, а за показниками лічильника води, відповідно до якого ОПТМ “Житомиртеплокомуненерго” проводить з цим підприємством розрахунки за спожиту воду під час надання послуг централізованого гарячого водопостачання.

Як повідомила прес-служба Антимонопольного комітету України, це призвело до нарахування споживачам зайвої плати за надані послуги відведення гарячої води. Наразі Відділення зобов’язало КП повернути мешканцям будинку по вул. Перемоги, 54 зайво нараховані у січні – лютому 2005 року кошти за надані послуги з централізованого відведення гарячої води.

Також Житомирське обласне відділення АМК припинило дії ОПТМ “Житомиртеплокомуненерго” з ознаками порушення конкуренційного законодавства. На виконання рекомендацій Відділення, теплокомуненерго здійснило споживачам, будинки яких не обладнані приладами обліку теплоенергії, перерахунки за фактично використану теплоенергію в опалювальний період 2006-2007 рр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі