Суспільство

В Бердичеве 8 Марта в парке пели и танцевали для женщин. ФОТОрепортаж

9 March 2010, 09:38

У парку імені Тараса Шевченка бердичівляни відзначили свято весни та жіночої краси, 8 Березня. Усі жінки, які прийшли на святковий концерт, отримали безліч гарних слів від чоловіків, навіть не своїх. Прекрасна половина людства мали змогу насолодитися чудовими голосами артистів, які зі сцени дарували їм по-справжньому весняні пісні, повідомляє ВІК.

Кожну бабусю, матір, доньку та онучку не забули привітати організатори свята. Недарма жіночий день відзначають навесні, коли починає прокидатися природа, говорять артисти. Як розквітають та розпускаються перші бруньки на деревах, так розквітає і жіноча краса. 8 Березня завжди асоціюється із теплом, ніжністю, а найбільше із жінкою.

Олександр Ревега, організатор свята: «Жінкам, дівчатам хочу побажати, щоб вони були щасливими, коханими. Щоб поряд із ними був той чоловік, про якого вони мріють. А це свято нехай внесе хоча б маленьку частину тепла у їхні серця. Хочу подякувати міській владі за те, що вони підштовхують нас до чогось нового. Ми і надалі будемо організовувати не лише свято 8 Березня, а й інші свята.»

Свято весни Олександр Ревега організував вперше, але він сподівається, що не востаннє. Тому що жінки варті того, аби для них влаштовували свята, аби їм співали пісень, вклонялися їм. Найбільше, чого варті жінки, це кохання.

Заради жінок і для жінок чоловіки роблять різні непередбачувані вчинки. На святі вони взяли участь у конкурсі, де показали свої вміння співати, танцювати і просто гарно говорити. До Міжнародного жіночого дня чоловіки намагаються готуватися заздалегідь. Вони довго думають, що подарувати своїй дамі серця. Але головним дарунком залишаються квіти. Безліч гарних слів говорять у цей день на адресу жінок, основне, що їм зичать — здоров’я.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі