Суспільство

В Житомирской области оштрафовали ветклинику на 13 тыс. гривен

26 March 2010, 08:43

Житомирське відділення АМКУ оштрафувало Малинську лікарню ветеринарної медицини на 13 000 грн за зловживання монопольним становищем.

Як показало розслідування відділення, тарифи на послуги лікарні пов’язані з видачею ветеринарних документів, ветеринарних лабораторних досліджень продукції та обов’язкової ветеринарно-санітарної експертизи продуктів рослинного та тваринного походження на ринках Малинського району, які було введено в дію з 06.08.2007 та з 12.02.2009 є економічно необґрунтованими.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України

Також протягом дії тарифів лікарнею виставлялися рахунки за надання послуги в розмірах, що не відповідають затвердженим тарифам.

Коментуючи прийняте рішення, голова відділення Олександр Безсмертний зазначив: «При визначенні розміру штрафу ми врахували те, що лікарня не перешкоджала об’єктивному розгляду справи, порушення на засіданні адміністративної колегії головним лікарем визнані та зобов’язалися сплатити штраф до держбюджету. Натомість ми зобов’язали лікарню в трьохмісячний термін припинити порушення конкуренційного законодавства шляхом встановлення економічно обґрунтованих цін (тарифів) на послуги, які надаються лікарнею».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі